Kuntavaalit lähestyvät - lähde mukaan!

Share |

Lauantai 22.10.2016 klo 12:31


Kuntavaalit lähestyvät huhtikuun 9. päivä 2017. Kuntavaaleissa valitaan jälleen meidän jokaisen arkeen vaikuttavien päätösten tekijöitä. Suomessa voimme iloita siitä, että demokratiamme toimii hyvin: jokaisella on vapaa mahdollisuus käydä äänestämässä ja ehdokkaita voi asettaa vapaasti puolueiden tai vaalilistojen kautta eikä vaalituloksia sormeilla. 

Paras tapa vaikuttaa on lähteä itse ehdokkaaksi, jos elämäntilanne antaa myöden. Nyt siihen on vielä hyvä mahdollisuus ja kahvipöytäkeskustelut voi kanavoida varsinaiseksi vaikuttamiseksi. Kuntavaalit ovat siitä hyvät vaalit, ettei ehdokkuus ja sitä mahdollisesti seuraava valituksi tuleminen edellytä kovin ihmeellistä kokemusta. Vastuuntuntoisuus, yhteistyökykyisyys ja kiinnostus yhteisiin asioihin vievät jo pitkälle. Lähes jokaisella on jonkinlaista kosketuspintaa kunnan palveluihin ja näkökulmaa asioihin oman ammattinsa ja elämänkokemuksensa kautta. Koulutuksen ja oppivaisen asenteen avulla saa sitten tarvittavia lisäeväitä tehtävien hoitamiseen.

Myös Jyväskylän KD on hyvässä vauhdissa ehdokkaiden asettamisessa ja nimeämme jatkuvasti lisää ehdokkaita tavoitteena monipuolinen joukko eri ikäisiä ehdokkaita. Jos sinä olet kiinnostunut lähtemään mukaan, ota rohkeasti yhteyttä marika.visakorpi@gmail.com, niin keskustellaan lisää! 

Ja joka tapauksessa, ei väheksytä äänioikeutamme, vaan käytetään sitä joukolla!

Hyvää syksyn jatkoa!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini