Ora et labora

Share |

Maanantai 15.10.2018


Päätös lähteä kansanedustajaehdokkaaksi oli tällä kertaa hyvin pitkän harkinnan tulos. Kun on useamman kerran jo ollut kisassa mukana, on syytä kysyä sekä itseltään että muilta, onko ehdokkuus edelleen motivoiva ja toivottu asia. Jälkimmäistä tuntui olevan ilmassa lisääntyvässä määrin.

Ennen muuta halusin kuitenkin pyytää asiaan johdatusta yläkerrasta. Se voi jonkun korvaan kuullostaa oudolta, mutta olen havainnut, että vanha viisaus: Ora et labora - rukoile ja työtä tee, on sangen viisas ohje. Ja vieläpä tässä järjestyksessä. Ei, en kuullut ääntä taivaasta enkä nähnyt ilmestyksiä asian tiimoilta, mutta koin kyllä lopulta vahvaa kehotusta lähteä mukaan. Vaikka ehdokas omat kykynsä ja persoonansa antaakin käyttöön, on kyse loppuviimein vähän isommasta asiasta kuin minusta tai minun ehdokkuudestani. Olen tekemässä töitä sen eteen, että Keski-Suomestakin saataisiin kristillisdemokraattien edustaja Arkadianmäelle edustamaan niitä arvoja, joita pidämme kestävinä ja tekemään töitä niin Keski-Suomen kuin koko Suomenkin eteen. Se edellyttää myös lujasti tuota jälkimmäistä osaa kehotuksessa, työn tekoa. Jos kansa sitten lopulta niin päättää, tuo edustaja saadaan. Se voin olla minä tai joku toinen.

Ja mitä tulee tuohon motivaatioon, on se noussut sitä mukaa kuin päätöskin kypsyi. Olen innolla mukana ja kantava motto on Ora et labora!

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini