Lupaava maakuntagallup

Share |

Sunnuntai 21.10.2018 klo 22:10


Keskisuomalainen julkaisi lauantaina ensimmäisen maakunnallisen eduskuntavaaligallupin tulokset. Siinä oli paljonkin mielenkiintoista, mutta erityisen kiinnostavat asetelmat se antoi Kristillisdemokraateille. Gallup näytti 6,1 % kannatusta, missä on yli prosentin kasvu edellisiin eduskuntavaaleihin. Näillä lukemilla kansanedustajan paikka puolueelle olisi enää noin puolentoista prosenttiyksikön päässä. Ruotsin äskettäisissä vaaleissa KD teki kovan useamman prosenttiyksikön nousun lyhyessä ajassa.

Kumpikin meistä tähän mennessä nimetyistä ehdokkaista eli itseni lisäksi Tomi Kuosmanen oli myös saanut mainintoja niiden joukossa, joita ihmiset ajattelisivat voivansa äänestää.

Gallup on aina toki vain gallup ja virhemarginaalitkin suuret tässä vaiheessa. Selvää kuitenkin on se, että Kristillisdemokraattien on mahdollista paikka saavuttaa. Se innostaa entisestään ahkeraan vaalityöhön ja hyvään kisaan. Kristillisdemokraatit on luotettava, rakentava ja kestäville arvoille pohjautuva valinta. Tehdään siitä totta!

Myös sinä voit tulla mukaan tukiryhmääni ilmoittautumalla osoitteeseen marika.vaalit@gmail.com. Vaalipäällikköni Sirpa Arposuo kokoaa tiimiä ja saat tietoa siitä, miten voit olla mukana kampanjassa. Kohti 14.4.2019!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini