Blogi

Ehdokkaan arkea tammikuussa

Perjantai 11.1.2019 klo 23.26


Vaaleihin valmistautuminen pitää sisällään mitä moninaisempaa hommaa, joka ei moniltakaan osin (vielä) näy ulospäin: mainonnan ja vaalitapahtumien suunnittelua ja niihin liittyvien lukuisten käytännön asioiden hoitoa yhdessä mm. vaalipäällikön ja graafikon kanssa, tukiryhmän kanssa ideointia, puolueen yhteisen vaalityön suunnittelua maakunnassa, tarvikehankintoja, budjetin tekoa jne. Luovaa ja innovatiivista puuhaa, jossa pääsee kehittelemään porukalla erilaisia ideoita.

Somessa on tietty pyrittävä olemaan aktiivinen ja suotavaa olisi myös ahkeroida mielipidekirjoituksia, blogeja ja päivittää kotisivuja. Jokunen vaalikonekin on jo ilmaantunut.

Minulla on myös ollut ilo saada tavata useita tuttuja ja jututtaa heitä kunkin ammattialaan tai elämäntilanteeseen liittyvistä asioista. Jokainen kun oikeastaan on jonkun alan tai ainakin elämänkokemuksen asiantija. Kokemuksia ja näkemyksiä voi toki olla monenlaisia, mutta eri näkökulmat tuovat laajempaa katsantokantaa asioihin.

Varsinainen intensiivisin vaalikiertuevaihe alkaa maaliskuussa, mutta jo sitä ennen on erilaisia tilaisuuksia. Mielellään myös osallistun erilaisiin yleisötilaisuuksiin. Ne ovat sekä kiinnostavia, että mukava tapa kohdata ihmisiä.

Vielä olen ehtinyt myös harrastaa päivittäin liikuntaa, se on hyvää vastapainoa istumiselle ja ruutujen kanssa pelaamiselle 😉

Positiivisella mielellä eteenpäin 😀

Hyvää alkanutta vuotta myös Sinulle! Toivottavasti tavataan jossain!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini