KUKA?
Olen 49-vuotias juristi, tarkemmin sanottuna kihlakunnansyyttäjä Jyväskylästä.

Tärkeimpiä asioita minulle elämässä ovat työn ja politiikan ohella ihmissuhteet, usko Jumalaan ja luonto. Ajan biokaasuautolla, kun ajan, mutta useimmiten liikun kävellen tai pyörällä lähimatkat.

LUOTTAMUSTEHTÄVÄT
Olen neljättä kautta Jyväskylän kaupunginvaltuustossa. Tuo aika on pitänyt sisällään myös kymmenkunta vuotta kaupunginhallituksen jäsenenä ja tällä hetkellä jäsenyyden perusturvalautakunnassa. Olen KD:n valtuustoryhmän ja paikallisosaston puheenjohtaja. Puolueen luottamustehtäviä on vuosien varrella ollut erinäisiä mm. KD-naisten puheenjohtajuus useiden vuosien ajan. Tällä hetkellä olen puoluevaltuuston ja Keski-Suomen KD:n varapuheenjohtaja.

HARRASTUKSET YNNÄ MUUT KIINNOSTUKSEN KOHTEET
Tykkään liikunnasta luonnossa tai muuten, lukemisesta, lautapeleistä, kielistä ja kulttuurista. Olen mukana Jyväskylän Vapaaseurakunnan toiminnassa ja vapaaehtoistyössä. Minua kiinnostaa myös se, mitä maailmalla tapahtuu erityisesti kehitysyhteistyön ja uskonnanvapauden saralla, mutta muutenkin. Samalla kun oma isänmaa on rakas ja tärkeä, on myös hyvä ymmärtää, miten asiat ovat muualla maailmassa. Viime vuonna pääsinkin tutustumaan kehitysyhteistyöhön Ugandassa ja Etiopiassa.

OSAAMINEN
Tarjoan lainsäädäntötyöhön juridista osaamista ja analyyttistä, mutta myös ihmisläheistä ajattelua. Työni kautta olen oppinut näkemään myös hyvän ja huonon sääntelyn eroja. Useat vuodet kaupunginvaltuustossa ovat antaneet vankkaa kokemusta päätöksenteosta. Pyrin toimimaan ratkaisukeskeisesti ja yhteistyökykyisesti.

ARVOT
Pidän tärkeinä kristillisiä arvoja kuten ihmisarvon kunnioittamista, oikeudenmukaisuutta, huolenpitoa heikommista ja vastuullisuutta. Niillä on ollut suuri merkitys Suomen
rakentumisessa demokraattiseksi hyvinvointivaltioksi. Ne ovat kestävä pohja rakentaa yhteiskuntaa myös tänään ja tulevaisuudessa. Poliittisessa toiminnassa kuten elämässä muutenkin, on tärkeää myös muistaa toinen toisensa kunnioittaminen.