Blogi

Essayahista oivallinen presidentti

Maanantai 28.11.2011 klo 17.33


Oli ilo olla asettamassa europarlamentaarikko, kauppatieteiden maisteri Sari Essayahia Kristillisdemokraattien presidenttiehdokkaaksi viime lauantaina. Essayahin kokemus on kattava: huippu-urheiluvuosien jälkeen hän on toiminut talousalalla, kansanedustajana, puoluesihteerinä ja nyt europarlamentaarikkona. Noissa tehtävissä hän on osoittanut tehokkuutensa ja nopean asioiden omaksumiskyvyn sekä sitoutumisensa kristillisiin arvoihin.

Essayah tuntee niin talouden, EU:n kuin ulkopolitiikan kysymykset laajalti eikä kannata esim. EU:n liittovaltiokehitystä. Hän on toiminut aktiivisesti sekä Israelin että Pohjois-Afrikan asioita käsittelevissä EU:n toimielimissä ja ollut järjestämässä seminaareja alueiden asioista. Valittavan presidentin näkemykset näissä asioissa ovat keskeisiä, jos ja kun Suomi valitaan YK:n turvallisuusneuvoston jäseneksi.

Presidentti on myös keskeinen arvovaikuttaja. Essayah edustaa selkeästi, mutta kiihkottomasti kristillisiä arvoja. Arvoliberalismin keskellä Essayah erottuu raikkaasti joukosta. Voin lämpimästi suositella Essayahin äänestämistä seuraavaksi presidentiksi. Lisätietoja www.essayah2012.fi


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini