Blogi

Yhdeksännet vaalit edessä

Sunnuntai 24.1.2021 klo 21.11


satamassa.jpgLaskeskelin tuossa, että tämän kevään kuntavaalit ovat yhdeksännet vaalit, joissa olen henkilökohtaisesti ehdokkaana. Voittoja ja tappioita on tullut tasapuolisesti: joka toisissa vaaleissa läpi, joka toisissa ei. Tarkemmin ottaen valtuustoon pääsin ensi yrittämällä, mutta eduskuntaan ovet eivät ole avautuneet. Nyt katsotaan sitten, onko kansalla luottamusta annettavana viidennelle valtuustokaudelle.

Valtuustossa ja muissa luottamustehtävissä työskentely on ollut hyvin opettavaista ja mielenkiintoista. Vaikka tunteja ei ole tullut laskettua, toivoisi silti voivansa tehdä vielä enemmänkin. Työssäkäyvänä ja joskus jotain muutakin elämää viettämään pyrkivänä ajalliset limiitit ovat kuitenkin rajalliset.

Tällä valtuustokaudella olen aivan erityisesti panostanut ikäihmisten asioiden edistämiseen ja tarvetta sille olisi edelleen. Siitä voit lukea tarkemmin Uutisissa näkyvästä mielipidekirjoituksesta. Toki moni muukin asia on ollut kiinnostuksen ja kommentoinnin kohteena ja ryhmänä olemme olleet vaikuttamassa vielä useampiin asioihin. Lopulta kyse on kuitenkin myös yhteistyöstä muiden ryhmien kanssa ja hyvää yhteistyötä onkin tehty mm. sosiaali- ja terveyslautakunnassa, jossa olen jäsenenä.     

Myöskään vaalit eivät ole yhden ihmisen kisa (jos nyt presidentinvaaleja ei oteta lukuun), vaan yhteinen projekti. Iloitsen siitä, että meillä on monipuolinen nyt jo lähes 35 ehdokkaan joukko tässä vaiheessa ja yhdessä haluamme olla rakentamassa omaa kotikuntaamme ja tavoittelemassa siihen kuntalaisten valtakirjaa. Kirjoituksia, videoita ja ehdokkaiden esittelyä löytyy FB Jyväskylän Kristillisdemokraatit sivuilta ja instagram sivuilta kdjyvaskyla. Nettisivut löytyvät osoitteesta www.kdjyvaskyla.fi.

Tutustumassa kannattaa käydä siksikin, että yksi asia on näissä vaaleissa ainakin eri lailla: mitään varmuutta ei ole siitä, pääsemmekö kohtaamaan kaupunkilaisia turuille ja toreille. Todennäköisesti se voi olla hyvin rajallista vallitsevista olosuhteista johtuen. Terveys edellä luonnollisesti näissäkin asioissa. 

Tervetuloa siis minun ja Jyväskylän Kristillisdemokraattien sivuille tutustumaan ja kommentoimaan. Jos mielessäsi on kysymyksiä tai kommentteja, voit laittaa niitä myös sähköpostilla marika.visakorpi@kd.fi


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini