Blogi

Kansa on puhunut

Maanantai 15.4.2019 klo 10.45


Vaalit on käyty hyvin jännittävissä tunnelmissa. Valtakunnallisesti hyvin tasainen lopputulos ja erilaisia asioita painottavat kärkipuolueet ennakoivat haastavia hallitusneuvotteluja. Toivon malttia ja yhteistyökykyä niihin osallistuville!

Keski-Suomessa Kristillisdemokraateilla oli kovat odotukset paikan saamiseksi. Gallupit antoivat lupaavia signaaleita, mutta lopullinen tulos jäi niiden alle. Kannatuksen kasvusta reilulla prosentilla voimme kuitenkin olla tyytyväisiä. Toki tiedostimme myös sen, että paikka voi myös jäädä saamatta. Hienoa, että niin moni ihminen kävi äänestämässä ja demokratian tulosta kunnioitamme.

Itse olen tavattoman kiitollinen jälleen kerran siitä suuresta luottamuksesta niille lähes 3000 äänestäjälle, jotka päättivät raapustaa minun numeroni äänestyslappuun! Saimme vaalityön aikana kohdata tuhansia ihmisiä ja käydä monia keskusteluja, joista monilla uskon olleen muutakin merkitystä, kuin vain ehdokkaan markkinoinnin. Pääsimme myös kertomaan niistä tärkeistä asioista, mitä Kristillisdemokraatit haluavat yhteiskunnassa edistää. Näissä keskusteluissa tuli myös paljon arvokasta palautetta Jyväskylän kaupungin asioihin liittyen.

Omalta osaltani nämä olivat mitä suurimmalla todennäköisyydellä viimeiset eduskuntavaalit ja katse käännetään nyt muihin suuntiin. Jatkan työtä kuitenkin Jyväskylän kaupunginvaltuustossa sekä maakuntavaltuustossa, joissa hommia riittää niissäkin.  

Nyt on hyvä aika hiljentyä Pääsiäisen sanoman äärelle. Se on sanoma maailman suurimmasta voitosta! Siunattua Pääsiäistä ja kevättä! 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini