Blogi

Kannatukset uusjakoon

Sunnuntai 30.1.2011 klo 17.37


Perussuomalaiset porskuttavat gallupeissa hurjaa vauhtia. Nyt lukemat ovat jo 16 % tietämillä. Vaikka gallupit eivät olekaan vaalituloksia, onnittelen puoluetta vilpittömästi!

Perussuomalaisten nousu on tuonut tervettä tuuletusta suomalaisen puoluekentän varsin luutuneisiin asetelmiin. Kolme suurta puoluetta ovat pitäneet liiankin itsestäänselvänä asemaansa kolmikossa ja pienempiä puolueita on noteerattu milloin mitenkin. Tätä peliä myös media on ruokkinut. Kannatukset ovat heilahdelleet yleensä vain joidenkin prosenttien tasolla, tuskin koskaan yli viiden prosentin vaalien välillä. 

PS:n nousu antaa uskoa sille, että pienikin voi nousta, jos vain kansa niin tahtoo. Kannatus lisää myös vastuuta: pelkkä vastustaminen ei riitä, vaan on oltava myös omia linjauksia siitä, miten asiat pitäisi hoitaa. Tässä puolueella tulee varmasti olemaan haastetta. Kokemusta on myös vähemmän, joten ahkeraa paneutumista asioihin vaaditaan. 

Muutosta kaipaaville on myös muita vaihtoehtoja. KD tarjoaa kristilliseltä arvopohjalta nousevaa puhdasta politiikkaa. Puolue on myös johdonmukaisesti halunnut aina jotain vastustaessaan esittää oman vaihtoehtonsa, oli kyse sitten lainsäädännöstä tai budjetin muutoksista. Tasapainotettu vaihtoehtobudjetti on kuulunut linjaamme jo vuosien ajan. Tervetuloa tutustumaan linjauksiimme tarkemmin www.kd.fi !

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini